Sunday, August 5, 2012

Level B - 3

 Rugpjūčio 14d. antradienis, 21val. @ ŠMC
Triukšmas ir chtonika – paskutiniojo Level B renginių serijos tema.
Ankstesniais renginiais į Šiuolaikinio meno centro rūsį tempęs performansus, shitcore, kokybės elektroniką ir išskirtines vizualizacijas, šį kartą Level B grįžta prie tikrojo outsider garso. Grubus noizas ir tamsus ambientas - senokai Vilniuje begirdėtas derinys, priminsiantis, kur slypi disonanso grožis.

JAVA DELLE (Vokietija) - kapotas harsh noise iš Hamburgo, kontaktiniais mikrofonais iš metalo laužo iššaukiantis perveriančių dažnių nerimą. Jo leiblas TTTT, po kurio vėliava organizuojami ir renginiai - viena esminių figūrų Hamburgo noizo scenoje.www.javadelle.bandcamp.com

ARCHILEAR (Kaliningradas-St. Peterburgas) – chtoniškos arijos ir himnai. Vienas keisčiausių outsaiderių, kuriuos tik protu nesuvokiamos Rusijos žemėje gali rasti. Projektas įkurtas 2004m. Psichinė pompastika su mistikos įdaru. Žemės, kaip Kosmoso Perlo, šlovinimas. 


ERSHA (Vilnius) - ambient/eksperimentinės muzikos kūrėjo Tado Maksimovo projektas, išskirtinis dėl savo plačios kaip rūkas atmosferikos, skęstančios nuolatiniame aido konsonanse. Derindamas garso įrašų semplus, sintezatoriaus garsus ir efektus jis sukuria klasikinio ambiento kūrinius, plaukiančius unikaliais kinematografiškais garso fragmentais ir paslaptingų vokalų, jaudinančių vaizduotę, šnabzdesiais.



TIESE (Vilnius) – 2009 metais debiutaves triukšmo muzikos duetas.
Poindustrinė polifonija. Transgresyvios erdvės perkrautos horizontaliais, vertikaliais, diagonaliais garso vektorių sluoksniais.
Įkalčiaiai ir pėdsakai veda link: Lys, Gana2, Twentytwentyone, Betoniniai triušiai. 



Bilietai: 10 Lt (prie durų)
Organizacija: Agharta www.arma.lt ir Meno duobė www.menoduobe.com
Partneriai: ŠMC


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.