Tuesday, October 11, 2011

Event: Constellation [gamma] live music


Spalio 18d. antradienis, kavinė Balti Drambliai, Vilniaus g. 41
20 val. 10lt.
Facebook'e

Trečioji Agharta renginių serijos „Constellations“ („žvaigždynai“) dalis, kurioje skambės gitarinė ir gyva elektroninė muzika jaukioje atmosferoje.

C.J. BOYD [ Aliaska, JAV]

Jau tris metus C.J. BOYD [Aliaska] ir jo bosinė gitara klajoja po pasaulį, lankydami kavines, galerijas, klubus. Spalio 18d. pagaliau pasiekia ir Lietuvą.
Vieninteliame koncerte, Vilniuje, kavinėje "Balti drambliai" žaismingai ir melancholiškai tirpdys ledynus, kurdamas  naujas jūros sroves, o virš jos plevenančios melodijos skandins besileidžiančią saulę.
Gilus panirimas į jūrą.
Boyd'o muzika jungia Reich'o ir Glass'o minimalizmą su Betoveno maksimalizmu. Jokio fanko tik įspūdinga improvizacija pirštais, kurie žino kaip šokti tik pagal giliausias melodijas.
{{{{{{}}}}}}
Vardan gyvos pažinties su daugiau geros muzikos ne iš sostinės, pakvietėm Kaune gerai žinomus, bet Vilniuje, berods, dar negirdėtus Patrį Židelevičių ir Arūną Gaulią [a_g], kurie šiemet dalyvauja didžiausiame multimedijos meno ir muzikos festivalyje Kaune,  Centras ’11.

PATRIS [Kaunas]
Acoustic / ambient / drone / experimental.
Laisva improvizacija violončelei ir kitiems garsams.
A_g [Kaunas]
Ambient/glitch/dub lobynas, eskperimentai su gamtoje įrašytais garsais ir kitomis nutylėtomis priemonėmis.

:::::
”Žvaigždynai” skirti astronautams, futuristams, bepročiams, revoliucionieriams, ieškotojams, astraliniams keliautojams, dykaduoniams, nevykėliams, nomadams, įsimylėjėliams…


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.