Tuesday, December 27, 2011

event: ŠERKŠNAS in Kaunas, Jan. 13th.


ŠERKŠNAS  
Sausio
13d. 20val,. Jazz’o palėpė, Kestučio g. 6, 10lt.
By your own drinks

*******************************************************************
Džiugu pranešti, jog Agharta renginiai grįžtą į Kauną! Mes vėl kviesime į kreivos ir nuotykingos muzikos renginius. Vėl vešime atlikėjus iš viso pasaulio!

Svarbią Lietuvai dieną - sausio 13-ą, kviečiame į įžanginį koncertą prieš festivalį SPEIGAS vyksiantį vasario 10-11d. Kaune ir Vilniuje.

ŠERKŠNAS – tai ambient / drone muzikos vakaras atspindintis sausio 13-osios dvasią. Dalyvauja svečiai iš Šveicarijos ir Švedijos, bei naujas projektas, dviejų žinomų Lietuvos projektų Daina Dieva ir Pogrom, kolaboracija.

 B°TONG (Šveicarija)
Chris Sigdell yra eksperimentinės elektronikos muzikantas, savo silpnybę ankstyvojo industrial’o tekstūroms ir ambientinių garsovaizdžių pionieriams gryninęs kultinėje industrial grupėje NID (1995-2005). B°tong muzika labai primena agoniškai lėtą ropojimą tamsiu tuneliu, kurio gale esanti neryški šviesa niekados nepriartėja.
B°tong kūryba tuo pačiu metu juda skirtingomis kryptimis. Iš ambiento ir izoliacionizmo, taip pat eksperimentinės muzikos, apimančios minkštus mikro garsus į labiau įtraukiantį noizą.

 DISKREPANT (Švedija)
Diskrepant yra solinis Per Åhlun (Švedija) projektas, kuriuo jis tiria ribas tarp garso ir muzikos, ramumos ir isterijos, šviesos ir tamsos. Jis kuria kompozicijas, esančias ant išnykimo ribos ir koncentruojasi į atmosferą ir tekstūrą - ne į tonalumą ar ritmą. Grodamas gyvai jis naudoja kontaktinius mikrofonus, vibratorius, efektus, kuriais formuoja niūrias, trukšmingas ir abstrakčias garsines aplinkas.

LAPOT (Vilnius/Kaunas)
Bendras Pogrom ir Daina dieva projektas, kurio albumą jau 2012 metų pradžioje išleis Suomijos leidykla Obscurex.





No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.