Thursday, April 25, 2013

Šįvakar / Tonight!


 04.25 / Vilnius / club XI20 / 9pm.


 
JIKUUUUUUUUUUU (Japonija)
www.mariajiku.info
Maria Jiku gimė Japonijos mieste Kijote. Nuo 2009 m. plėtoja ambient / noise muzikos solo projektą JIKU, tai reiškia „erdvė ir laikas“. Maria yra garso menininkė, kompozitorė, dainininkė, šokėja ir improvizuotoja. Šiuo metu ją labiausiai domina balso improvizacijos kvėpuojant, užkeikimai, dvasiniai garsai ir sielos riksmai. Be koncertinės veiklos JIKU taip pat yra kūrusi garso takelius, video klipus ir muziką teatrui.

Holzkopf / Botfly (Kanada)
 http://soundcloud.com/holzkopf666
Nuo 2011 kanadiečiai John Brennan (Botfly) ir Jacob Hardy (Holzkopf) vysto muzikos improvizacijas, kurios remiasi sparčiu semplavimu ir karpytomis juostomis, perkrautomis garsinėmis struktūromis bei laužyto punk ir free jazz ritmais. Duetas pastoviai pasirodo Vankuveryje, ir nors abu nariai turi plačias įrašinėjimo ir kelionių istorijas, tai bus jų pirmas pasirodymas duetu. Turo metu bus taipogi pristatyta split kasetė kartu su Gintu K, vienu iš geriausių Lietuvos skaitmeninės muzikos atlikėjų.

arma (Lietuva)
www.arma.lt
Atlikėjas ir kuratorius, aktyvus eksperimentinės, avangardinės muzikos puoselėtojas, organizacijos Agharta įkūrėjas. Nuo 2007 metų surengė kelias dešimtis solo pasirodymų Lietuvos miestuose bei tokiose vietose, kaip šaukštų fabrike Latvijos provincijoje, laive Vokietijoje ar ant daugiaaukščio stogo Rusijoje. Arma savo muzikoje plėtoja atsiskyrėliškas nuotaikas, ritualinį veiksmą kuriame beribis gausmas persipina su nepažiniais vokaliniais intarpais.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.